Η λακταλβουμίνη είναι μια εξαιρετικά διαλυτή πρωτεΐνη γάλακτος και έχει εξαιρετικές ιδιότητες πήξης.Αυτό σημαίνει ότι η λακταλβουμίνη δημιουργεί δεσμό μεταξύ των επιμέρους συστατικών κατά το μαγείρεμα.
LACTALBUMIN
No reviews
Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.
Η βαθμολόγηση της κριτικής δεν μπορεί να αποσταλεί
Αναφορά σχολίου
Είστε σίγουρος ότι θέλετε να αναφέρετε αυτό το σχόλιο;
Αναφορά αποστάλθηκε
Η αναφορά σας υποβλήθηκε και θα εξεταστεί από συντονιστή.
Η αναφορά σου δεν μπορεί να σταλεί
Γράψτε μια κριτική
Κριτική αποστάλθηκε
Το σχόλιό σας υποβλήθηκε και θα είναι διαθέσιμο μόλις το εγκρίνει ένας συντονιστής.